Vážení zákazníci, přejeme Vám veselé Velikonoce! ☺️
Máme pro vás slevu -10% na celý nákup s kódem VELIKONOCE.
Neplatí na zlevněné zboží. 

Celoroční prošívaná přikrývka Comfort

790 Kč
S DPH

Kvalitní lůžkoviny příznivě ovlivní náš spánek. Nemáte doma místa nazbyt a letní a zimní přikrývky se vám do bytu nevejdou? Hypoalergenní přikrývka Comfort je vhodná pro celoroční užití a to díky své optimální váze kolem 1900g.

Díky technologii prošití skrz na skrz si zachovává svůj tvar i po mnoha vypráních na vysoké teploty, proto tato přikrývka patří mezi nejprodávanější produkty do ubytovacích zařízení, kde je prádlo vystavované častým pracím cyklům.

Přikrývku nabízíme v klasickém rozměru 135x200 cm nebo prodlouženou variantu, 135x220 cm. Rozměr lze vybrat níže.  

K tomuto produktu doporučujeme zakoupit i polštář Comfort 70x90 cm, který má stejnou povrchovou látku a prošití jako přikrývka.  

Rozměr přikrývky: 135x200 cm
Počet
Skladem

Přikrývka Comfort pro celoroční užití

Přikrývka COMFORT je vyrobená z hustě prošitého dutého vlákna a disponuje skvělými termoizolačními vlastnosti. Pro její ideální váhu 1900g (s +/- 10% váhovou tolerancí) lze přikrývku používat celoročně. Pokud nemáte doma dostatek místa na skladování tenčí letní a silnější zimní přikrývky, celoroční přikrývka je pro vás ideální volbou. Vsaďte na kvalitu od českého výrobce.

Proč zvolit přikrývku Comfort?

1. Ušetřené místo i peníze - S naší celoroční přikrývkou Comfort se zbavíte starostí o skladování letních a zimních přikrývek. Navíc ušetříte peníze za další sezónní lůžkoviny, protože Comfort pokryje vaše potřeby po celý rok.

2. Bezpečnost pro citlivou pokožku - Hypoalergenním materiálem této přikrývky Comfort je ideálním řešením pro alergiky nebo ty s citlivou pokožkou. Nyní si můžete užít klidný spánek bez podráždění či alergických reakcí.

3. Dlouhá životnost i po mnoha praních - Inovativní technologie prošití skrz na skrz zajišťuje, že tato přikrývka si zachová svůj tvar i po opakovaném praní na vysokých teplotách. To ji činí ideálním řešením pro ubytovací zařízení s vysokou frekvencí praní.

4. Nejprodávanější volba pro ubytovací zařízení - Přikrývka Comfort je oblíbenou volbou pro hotely, penziony a další ubytovací zařízení díky své trvanlivosti, hypoalergenním materiálům a celoročnímu komfortu.

Složení:
Povrchový materiál: Poly-microfiber 100%
Výplň: 100% polyester

Rozměry a váha
135x200 cm, váha 1900g ( +/- 10% váhovou tolerancí )
135x220 cm, váha 1950g ( +/- 10% váhovou tolerancí )

Přikrývka je balena do praktické průhledné tašky na zip s uchem, kterou snadno kamkoliv odnesete a je možné ji použít na případné uskladnění přikrývky.

Řadu Comfort lze zakoupit i v sadě přikrývka + polštář za zvýhodněnou cenu

Materiály, ze kterých je produkt vyroben disponují německým certifikátem Öko-Tex Standard 100, který zaručuje zdravotní nezávadnost.

Jak prát přikrývky?

Přikrývky perte alespoň jednou ročně. Jestliže trpíte alergií na roztoče a kýchání a smrkání v ložnici je pro vás denním chlebem, pak peřiny perte klidně každé 3 měsíce. Přikrývka Comfort je vyrobená ze syntetických vláken, proto jí na rozdíl od péřových lůžkovin můžete prát pohodlně doma v pračce.

Jestliže přikrývka není příliš znečištěná, použijte nejlépe jemný prací prostředek. Praní doporučujeme vždy na 60°C, abyste měli jistotu, že se zbavíte případných roztočů.

Po vyprání ihned prádlo vyjměte z pračky a pověste či vložte do sušičky. Nenechávejte přikrývku v pračce příliš dlouho ležet, jelikož by se tím velmi pomačkala. Při použití sušičky zvolte delší program s nižší teplotou.  

Symboly údržby: 120px-Professionelle_reinigung_(P)-svg.png

Pokud máte zájem o jakýkoliv jiný rozměr přikrývky, neváhejte nás kontaktovat přes poptávkový formulář.

Zdeněk Staněk
479
473 ks

Specifické reference

ean13
8591254431259

Mohlo by vás také zajímat

Polštář Comfort se zipem a vakem

Polštář Comfort se zipem a vakem

550 Kč
Kvalitní polštář pro zdravé spaní za skvělou cenu!  Hypoalergenní polštář se zipem je plněný kvalitní náplní, která je tvořena pružným vláknem ve...