ČIŠTĚNÍ SKLADŮ - PROSTĚRADLA VE II. JAKOSTI -40%, PARTIOVÁ PROSTĚRADLA -60% ZDE

Luxusní prošívaná přikrývka Thermo 220x240 cm

Luxusní přikrývka vhodná pro chladné zimní noci. Kvalitní silanizované rouno odpuzuje chlad z vnějšího prostředí. Inovativní technologií postupného prošívání jednotlivých vrstev vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, která je navíc izolovaná polypropylenovou vrstvou. Povrchový materiál s příměsí bavlny dodává přikrývce příjemný pocit doteku, vzdušnost a vysokou absorpci.

Francouzský rozměr 220x240 cm

Kvalitní přikrývka THERMO 

...stálice mezi přikrývkami...

THERMO přikrývka představuje luxusní výrobek s vynikající hřejivostí, který je určen pro každého zákazníka, který preferuje kvalitní výrobky s dlouhou životností od českého výrobce.

Luxusní přikrývka je tvořena dvěma vrstvami silanizovaného rouna (300g/m2), mezi kterými je všitá thermoizolační polypropylenová vrstva. Inovativní technologií postupného prošívání každé vrstvy zvlášť vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, která thermoizolační vlastnosti zdvojnásobuje. Povrch přikrývky je tvořen vysoce absorpční látkou s příměsí bavlny, díký které je přikrývka savá a vzdušná. Pro dokonalý vzhled je THERMO po celém obvodu obšitá luxusní bílou paspulí a v rohu ozdobená elegantní saténovou šerpou.

THERMO dodáváme v praktické průhledné tašce na zip s uchem, kterou je možné použít na případné uskladnění přikrývky.

Materiály, ze kterých je produkt vyroben disponují německým certifikátem Öko-Tex Standard 100, který zaručuje jemnost, stálobarevnost, dlouhou životnost ale především zdravotní nezávadnost. Díky tomuto certifikátu si můžete být na 100% jistí, že spíte v jednom z nejkvalitnějších výrobků na evropském trhu.

Přikrývky jsou antibakteriální a díky dutému vláknu zcela vhodné i pro alergiky a astmatiky.

Složení:
Výplň: 100% PES (rouno)
Vnitřní izolační materiál: 100% polypropylen
Povrchový materiál: 75% PES, 25% bavlna

Rozměr:
220x240 cm
Přikrývka v tomto rozměru je uprostřed sešívaná.

Pokud máte zájem o jakýkoliv jiný rozměr přikrývky, neváhejte nás kontaktovat.

Symboly údržby: piktogrampiktogrampiktogrampiktogrampiktogram

Zdeněk Staněk
42802

Specifické reference

ean13
8591254010584

Mohlo by vás také zajímat