Francouzská letní přikrývka Micro

1 780 Kč
S DPH

Dopřejte si pocit luxusu a vyspěte se krásně do růžova. Francouzská přikrývka Micro je velmi vzdušná, krásně měkká a vhodná nejen do teplých dnů, ale i pro ty, kteří nemají rádi velké horko při spánku. Díky značkovému dutému vláknu je navíc vhodná pro alergiky a astmatiky. 

Francouzská přikrývka MICRO potěší všechny páry, kteří chtějí spát po jednou dekou a mají rádi lehké přikrývky.

Přikrývky nabízíme v několika různých rozměrech, který lze vybrat níže. 

K tomuto produktu doporučujeme zakoupit i polštář MICRO 70x90 cm, který má stejnou povrchovou látku a prošití jako přikrývka. 

Rozměr přikrývky: 200x200 cm
Počet
Skladem

Francouzská prošívaná přikrývka MICRO

Odlehčená prošívaná přikrývka MICRO představuje vysoce kvalitní český výrobek s nižší hřejivostí a je jako dělaná do teplých jarních či letních dnů. Ocení ji také všichni, kteří nemají rádi v noci horko, poctivě větrají a stahují topení na minimum. Přikrývka je příjemně lehká, nadýchaná a skvěle prodyšná. 

Luxusní přikrývka je tvořena inovativní technologií postupného prošívání každé vrstvy zvlášť, přičemž uvnitř vzniká vzduchová kapsa, která přikrývce dodává vzdušnost a měkkost. Pro dokonalý vzhled je přikrývka MICRO po celém obvodu precizně obšitá luxusní bílou paspulí a v rohu ozdobená elegantní saténovou šerpou.

Přikrývka je balena do praktické průhledné tašky na zip s uchem, kterou snadno kamkoliv odnesete a je možné ji použít i na případné uskladnění přikrývky.

Veškeré použité materiály, ze kterých je produkt vyroben, disponují německými certifikáty Öko-Tex Standard 100, které zaručují zdravotní nezávadnost. 

Složení:
Výplň: 100% PES 
Vnitřní izolační materiál: 100% polypropylen
Povrchový materiál: 100% poly-microfiber

Nabízené rozměry:
200x200 cm
200x220 cm
220x240 cm - tato přikrývka je uprostřed sešitá jemným vkusným stehem

Klasické rozměry pro jednu osobu lze shlédnout zde

Pokud jste nenašli v nabídce požadovaný rozměr přikrývky, rádi Vám vyrobíme jakýkoliv jiný rozměr dle Vašeho přání. Pokud máte zájem o cenovou nabídku atypického rozměru přikrývky, neváhejte nás kontaktovat přes poptávkový formulář.

Jak prát přikrývky?

Přikrývky perte alespoň jednou ročně. Jestliže trpíte alergií na roztoče a kýchání a smrkání v ložnici je pro vás denním chlebem, pak peřiny perte klidně každé 3 měsíce. Přikrývka Micro je vyrobená ze syntetických vláken, proto jí na rozdíl od péřových lůžkovin můžete prát pohodlně doma v pračce.

Jestliže přikrývka není příliš znečištěná, použijte nejlépe jemný prací prostředek. Praní doporučujeme vždy na 60°C, abyste měli jistotu, že se zbavíte případných roztočů.

Po vyprání ihned prádlo vyjměte z pračky a pověste či vložte do sušičky. Nenechávejte přikrývku v pračce příliš dlouho ležet, jelikož by se tím velmi pomačkala. Při použití sušičky zvolte delší program s nižší teplotou.  

Symboly údržby: 120px-Professionelle_reinigung_(P)-svg.png

Zdeněk Staněk
424
486 ks

Specifické reference

ean13
8591254080112

Mohlo by vás také zajímat