• -5%

Zimní set přikrývka s polštářem Polar

1 870 Kč
1 776 Kč Sleva 5%
S DPH

Pokud milujete nadýchané a hřejivé "duchny", POLAR je pro Vás jako stvořená!

Hypoalergenní polštář se zipem je plněný kvalitní náplní, která je tvořena pružným vláknem ve tvaru malých kuliček, které i při opakovaných pracích cyklech neztrácejí svůj tvar a zůstávají krásně měkké a nadýchané. 

Více info níže

Rozměr setu: 70x90 + 135x200
Počet
Skladem

Luxusní set POLAR

POLAR představuje luxusní výrobek s vynikající hřejivostí, který je určen pro každého zákazníka, který miluje kvalitní hřejivé přikrývky od českého výrobce.Luxusní přikrývka je tvořena dvěma vrstvami čtyřdutinkového silanizovaného vlákna se speciální úpravou, mezi kterými je všitá izolační vrstva z NTK. Speciální technologií postupného prošívání vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, která zdvojnásobuje thermoizolační vlastnosti. Povrch přikrývky je tvořen luxusní sněhově bílou látkou z poly-microfiberu, která je jemná na dotek, vysoce absorpční a nemačkavá. Tkanina odpuzuje vlhkost a chlad z vnějšku. A abychom i vzhled dovedli k dokonalosti, je celá přikrývka obšitá luxusní bílou paspulí a v rohu ozdobená elegantní saténovou šerpou.

Hypoalergenní polštář se zipem je plněný kvalitní náplní, která je tvořena pružným vláknem ve tvaru malých kuliček, které i při opakovaných pracích cyklech neztrácejí svůj tvar a zůstávají krásně měkké a nadýchané. Uvnitř polštáře je vložený vyjímatelný vak taktéž se zipovým uzávěrem, ve kterém je náplň uložena. Volný přístup ke kuličkové náplni poskytuje možnost si materiál ubrat či přidat dle vlastní potřeby pro pohodlný spánek. Velkou výhodou vaku, který se nachází uvnitř polštáře, je možnost ho i s náplní jednoduše vyjmout a prát tak pouze samotný prošívaný polštář. Tím ušetříte několik hodin sušení a zároveň zvýšujete životnost náplně.
Prošívaný polštář se zipem je vyroben z příjemného a odolného materiálu, který je složen z mikrovlákna, prošitého silanizovaného dutého vlákna a netkané textilie.

Polar je balena do praktické průhledné tašky na zip s uchem, kterou je možné použít na případné uskladnění přikrývky a polštáře.

Produkt disponuje německým certifikátem Öko-Tex Standard 100, který zaručuje jemnost, stálobarevnost, dlouhou životnost ale především zdravotní nezávadnost. Díky tomuto certifikátu si můžete být na 100% jistí, že spíte v jednom z nejkvalitnějších výrobků na evropském trhu.

Přikrývky i polštáře jsou antibakteriální a díky dutému vláknu zcela vhodné i pro alergiky a astmatiky.

Složení přikrývky:
Výplň: 100% PES (rouno)
Vnitřní izolační materiál: 100% polypropylen
Povrchový materiál:100% poly-microfiber

Složení polštáře:
Výplň: 100% PES (rouno, kuličková výplň)
Vnitřní izolace: 100% polypropylen
Povrchový materiál:100% poly-microfiber

Rozměry a váhy přikrývek:
135x200 cm, váha 2450g
135x220 cm, váha 2500g

Rozměr a váha polštáře:
70x90 cm, váha 1400g

Symboly údržby: 120px-Professionelle_reinigung_(P)-svg.png

Zdeněk Staněk
495
376 ks

Specifické reference

ean13
8591254011697