Vážení zákazníci, přejeme Vám veselé Velikonoce! ☺️
Máme pro vás slevu -10% na celý nákup s kódem VELIKONOCE.
Neplatí na zlevněné zboží. 
  • -5%

Zimní set přikrývka s polštářem Thermo

1 740 Kč
1 653 Kč Sleva 5%
S DPH

Luxusní přikrývka vhodná pro chladné zimní noci. Kvalitní silanizované rouno odpuzuje chlad z vnějšího prostředí.

Hypoalergenní polštář se zipem je plněný kvalitní náplní, která je tvořena pružným vláknem ve tvaru malých kuliček, které i při opakovaných pracích cyklech neztrácejí svůj tvar a zůstávají krásně měkké a nadýchané. 

Více info níže

Rozměr setu: 70x90 + 135x200
Počet
Skladem

Luxusní set THERMO

THERMO přikrývka představuje luxusní výrobek s vynikající hřejivostí, který je určen pro každého zákazníka, který preferuje kvalitní výrobky s dlouhou životností od českého výrobce.Luxusní přikrývka je tvořena dvěma vrstvami silanizovaného rouna (300g/m2), mezi kterými je všitá thermoizolační polypropylenová vrstva. Inovativní technologií postupného prošívání každé vrstvy zvlášť vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, která thermoizolační vlastnosti zdvojnásobuje. Povrch přikrývky je tvořen vysoce absorpční látkou s příměsí bavlny, díký které je přikrývka savá a vzdušná. Pro dokonalý vzhled je THERMO po celém obvodu obšitá luxusní bílou paspulí a v rohu ozdobená elegantní saténovou šerpou.

Hypoalergenní polštář se zipem je plněný kvalitní náplní, která je tvořena pružným vláknem ve tvaru malých kuliček, které i při opakovaných pracích cyklech neztrácejí svůj tvar a zůstávají krásně měkké a nadýchané. Uvnitř polštáře je vložený vyjímatelný vak taktéž se zipovým uzávěrem, ve kterém je náplň uložena. Volný přístup ke kuličkové náplni poskytuje možnost si materiál ubrat či přidat dle vlastní potřeby pro pohodlný spánek. Prošívaný polštář se zipem je vyroben z příjemného a odolného materiálu, který je složen z mikrovlákna, prošitého silanizovaného dutého vlákna a netkané textilie.

Thermo je balena do praktické průhledné tašky na zip s uchem, kterou je možné použít na případné uskladnění přikrývky a polštáře.

Produkt disponuje německým certifikátem Öko-Tex Standard 100, který zaručuje jemnost, stálobarevnost, dlouhou životnost ale především zdravotní nezávadnost. Díky tomuto certifikátu si můžete být na 100% jistí, že spíte v jednom z nejkvalitnějších výrobků na evropském trhu.

Přikrývky i polštáře jsou antibakteriální a díky dutému vláknu zcela vhodné i pro alergiky a astmatiky.

Složení přikrývky:
Výplň: 100% PES (rouno)
Vnitřní izolační materiál: 100% polypropylen
Povrchový materiál: 75% PES, 25% bavlna

Složení polštáře:
Výplň: 100% PES (rouno, kuličková výplň)
Vnitřní izolace: 100% polypropylen
Povrchový materiál: 75% PES, 25% bavlna

Rozměry a váhy přikrývek:
135x200 cm, váha 2350g
135x220 cm, váha 2400g

Rozměr a váha polštáře:
70x90 cm, váha 1400g

Symboly údržby: 120px-Professionelle_reinigung_(P)-svg.png

Zdeněk Staněk
494
391 ks

Specifické reference

ean13
8591254011673