Vážení zákazníci, přejeme Vám veselé Velikonoce! ☺️
Máme pro vás slevu -10% na celý nákup s kódem VELIKONOCE.
Neplatí na zlevněné zboží. 

Krepové povlečení LUX Hnědý paprsek II. Jakost

Na povlečení se objevují vady typu pošpinění, zdvojená nit, nedotisk barvy (max 0,5 cm) 

Zapínání zip

Symboly údržby: piktogrampiktogrampiktogrampiktogrampiktogram

Krep je materiálem kvalitním, prodyšným, hodí se pro celoroční použití a díky svému typickému krepování (střídavě hladké a zvrásněné pruhy) má zcela charakteristický vzhled. Veškeré krepové povlečení, které firma Zdeněk Staněk nabízí, se vyrábí ze 100% bavlny. Navíc je látka barvená reaktivními barvami, což zaručuje stálobarevnost i při častých pracích cyklech.

Jelikož souprava je vyrobená z bavlny, jednou z vlastností je srážlivost.
Bavlněná tkanina se vždy sráží o 3-7%, s čímž při každém šití soupravy počítáme. Po ušití má každý povlak rozměry o několik centimetrů větší. Po prvním vyprání se ale vlákna zatáhnou a rozměr bude odpovídat dle Vašich požadavků.

Krepové povlečení je nejvhodnější prát naruby, jelikož může dojít k poškození barevnosti, pokud se dostatečně nerozpustí prací prášek (mohou vzniknout bílé skvrny), ale také k poškození povlečení o rotující buben. Dále by při praní mělo být povlečení zapnuté a oddělené od prostěradla. Krep snese praní při teplotě 60°CV žádném případě krepovou tkaninu nežehlete.

Povlečení je opatřeno německým certifikátem kvality Öeko-Tex Standard 100, který Vám zaručí, že výrobek neobsahuje žádné škodlivé látky.

Jako český výrobce ložního zboží Vám rádi přímo u nás ve firmě vyrobíme jakýkoliv rozměr dle Vašeho přání. Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr povlečení, neváhejte nás kontaktovat. 

Na základě nastavení Vašeho monitoru se může vyobrazení barev mírně lišit.

Zdeněk Staněk
212

Specifické reference

ean13
8591254600242

Mohlo by vás také zajímat