• Vyprodáno

Bavlněné povlečení Tráva na černém podkladu II. Jakost

Také jste milovníkem unikátních kombinací barev? Tak tohle je povlečení právě pro vás! Na temně černém podkladu se vyjímají na stvolech lístky v červené, tmavě šedé a bílé barvě. Vzor je výrazný, ale díky tmavému podkladu současně tlumený tak, aby nerušil váš spánek a ráno vás naplnil novou energií.

Vada: na povlečení po vyprání často vznikají barevné lomy. Při praní tohoto vzoru je nutné nepřeplňovat pračku a ihned po vyprání povlečení vyjmout z pračky a nechat uschnout.

Vybírejte z několika typů rozměrů včetně volby zapínání na knoflík či zip. Pokud máte atypické rozměry polštáře a přikrývky, není pro nás problém Vám vyrobit jakýkoliv jiný rozměr povlečení dle Vašeho přání.

Ložní souprava bavlna MEDIUM

Symboly údržby: 

Perte po rubové straně v odpovídajícím pracím prášku.

Složení: 100% bavlna

Bavlněné ložní povlečení je vyrobeno z vysoce kvalitní 100% bavlny, která se vyznačuje příjemnou hebkostí a dlouhou životností. Bavlna je velmi oblíbená pro svou vysokou prodyšnost a savost. Jedná se totiž o příjemný přírodní materiál, který je mimořádně šetrný k Vaší pokožce. Bavlna MEDIUM je pevná a prodyšná a mimo jiné snaší praní i žehlení na vysoké teploty, což je velmi praktické z hlediska hygieny. Navíc je látka barvená reaktivními barvami, což zaručuje stálobarevnost i při častých pracích cyklech. 

Bavlněné ložní soupravy poskytují spokojený a osvěžující spánek. 

Materiál, z kterého je povlečení ušité, má německý certifikát kvality o zdravotní nezávadnosti Öeko-Tex Standard 100.

Jako český výrobce ložního zboží Vám rádi přímo u nás ve firmě vyrobíme jakýkoliv rozměr dle Vašeho přání. Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr povlečení, neváhejte nás kontaktovat. Zmenšení kapny či povlaku je ZDARMA!

Na základě nastavení Vašeho monitoru se může vyobrazení barev mírně lišit.

Zdeněk Staněk
116

Specifické reference

ean13
8591254600235

Mohlo by vás také zajímat