Matracový chránič NEPROPUSTNÝ

Chránič matrace nepropustný

590 Kč
S DPH

Matracový chránič by měl být nezbytnou součástí každé čisté ložnice. Pokud chcete svou matraci navíc i ochránit před protečením tekutin a zároveň si užívat pohodlného a klidného spánku, tento chránič s nepropustnou polyuretanovou vrstvou vespod je přesně to, co hledáte. Vyrobíme Vám jakýkoliv rozměr dle Vašeho přání.

Standardně jsou gumy v rozích chrániče šité do maximální výšky matrace 20 cm. Pokud máte vyšší matraci, zdarma Vám do rohů našijeme delší gumy, aby se při povlékání nevytrhly. Stačí pouze před dokončením objednávky napsat do poznámky výšku matrace.

Rozměr: 90x200 cm
Počet
Skladem

Nepropustný matracový chránič: Spánek jako na obláčku, s maximální ochranou pro vaši matraci

  • Svrchní vrstva chrániče je vyrobena ze 100% bavlny, která zajistí savost a prodyšnost. Díky tomu se budete cítit pohodlně a svěže po celou noc.

  • Prostřední vrstvu tvoří kvalitní výplň z rouna, která chrání vaši matraci před nečistotami a poskytuje další vrstvu měkkosti pro absolutní pohodlí při spaní.

  • Spodní strana chrániče obsahuje polyuretanový zátěr, který zcela zabrání kontaktu tekutin s matrací. Tím chrání vaši investici do matrace před nečistotami, potem či náhodným rozlitím.

Připevnění k matraci je velice snadné a rychlé pomocí silných gum, které jsou pevně všité ve všech čtyřech rozích chrániče. Matracový chránič se povléká na matraci pod prostěradlo.

Materiály, ze kterých matracové chrániče vyrábíme, mají německý certifikát kvality Öeko-Tex Standard 100, který zaručuje, že neobsahuje žádné škodlivé látky a je zdravotně nezávadný.

Investice do tohoto nepropustného matracového chrániče je investicí do dlouhověkosti vaší matrace a komfortu vašeho spánku.

Složení matracového chrániče:
Povrch: svrchní strana 100% bavlna, spodní strana polyuretanový zátěr
Výplň: 100% PES duté vlákno

Symboly údržby: 

Zdeněk Staněk
4251
132 ks

Specifické reference

ean13
8591254211073