ČIŠTĚNÍ SKLADŮ - PROSTĚRADLA VE II. JAKOSTI -40%, PARTIOVÁ PROSTĚRADLA -60% ZDE

Bavlněný satén Šedivé květy na bílém podkladu

Vysoce módní odstín šedé propojený s bílou barvou doplněný květinovým ornamentem.  Elegantní vzor připomínající interiéry zámeckých komnat zapadne do každého stylu ložnice.

Luxusní saténové povlečení ze 100% bavlny splňuje ty nejvyšší nároky na kvalitu. Kvalitní česané bavlněné příze jsou prodyšné a výborně pohlcují vlhkost. Ložní souprava je opatřena komfortním zipovým uzávěrem.

Symboly údržby: 

Povlečení perte po rubové straně s uzavřeným zipovým uzávěrem vždy odděleně od ostatního prádla. Ideální je program na jemné prádlo s maximální teplotou 40°C. Po praní ihned vyjměte povlečení z pračky a pověste. Žehlení by nemělo překračovat teplotu 150°C. Pokud budete prádlo sušit v sušičce, zvolte šetrný proces se sníženou tepelnou aktivitou.

Složení:
100% bavlna, zipový uzávěr

Saténové ložní povlečení je vyrobeno z velmi kvalitní 100% bavlny, která má hustou a pevnou strukturu s velmi jemným povrchem. Bavlněný satén patří ke špičkovým produktům v oblasti ložního povlečení. Nejen že se vyznačuje příjemnou hebkostí a dlouhou životností, ale je vysoce oblíbené pro svou vysokou prodyšnost a savost. V létě chladí, v zimě hřeje a díky této vlastnosti poskytují spokojený a osvěžující spánek v každém ročním období. Myslíme i na praktičnost při povlékání, proto každá saténová souprava je opatřena komfortním zipovým uzávěrem.

Povlečení je opatřeno německým certifikátem kvality Öeko-Tex Standard 100, který Vám zaručím, že výrobek neobsahuje žádné škodlivé látky.

Jako český výrobce ložního zboží Vám rádi přímo u nás ve firmě vyrobíme jakýkoliv rozměr dle Vašeho přání. Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr povlečení, neváhejte nás kontaktovat. 

Na základě nastavení Vašeho monitoru se může vyobrazení barev mírně lišit.

Zdeněk Staněk
322

Specifické reference

ean13
8591254011406

Mohlo by vás také zajímat