Bavlněný satén Bílo modrá kola

Modrá barva se objevuje v mnoha ložnicích dlouhá léta. Uklidňuje mysl, uvolňuje tělo a navozuje kvalitní spánek, který nás posílí. Unikátní povlečení jakoby perem kreslených kruhů v nádherných modrých odstínech doplňuje čistá bílá barva, který vnáší velmi osobitý design do všech ložnic.

Luxusní saténové povlečení ze 100% bavlny splňuje ty nejvyšší nároky na kvalitu. Kvalitní česané bavlněné příze jsou prodyšné a výborně pohlcují vlhkost. Ložní souprava je opatřena komfortním zipovým uzávěrem.

Symboly údržby: 

Povlečení perte po rubové straně s uzavřeným zipovým uzávěrem vždy odděleně od ostatního prádla. Ideální je program na jemné prádlo s maximální teplotou 40°C. Po praní ihned vyjměte povlečení z pračky a pověste. Žehlení by nemělo překračovat teplotu 150°C. Sušení v sušičce všeobecně není vhodné, jelikož příliš vysoká teplota časem nemá dobrý vliv na tkaninu a použité barvy. Nicméně při použití sušičky sušte ložní povlečení vždy naruby a raději zvolte delší jemný program s nižší teplotou.  

Jelikož souprava je vyrobená z bavlny, jednou z vlastností je srážlivost. Bavlněná tkanina se vždy sráží o 3-7%, s čímž při každém šití soupravy počítáme. Po ušití má každý povlak rozměry o trochu větší. Po prvním vyprání se ale vlákna zatáhnou a rozměr bude odpovídat dle etikety na obale.

Složení: 100% bavlna, zipový uzávěr

Díky variabilitě vzoru mohou být povláčky na malé polštářky pokaždé trochu jiné. 

Saténové ložní povlečení je vyrobeno z velmi kvalitní 100% bavlny, která má hustou a pevnou strukturu s velmi jemným povrchem. Bavlněný satén patří ke špičkovým produktům v oblasti ložního povlečení. Nejen že se vyznačuje příjemnou hebkostí a dlouhou životností, ale je vysoce oblíbené pro svou vysokou prodyšnost a savost. V létě chladí, v zimě hřeje a díky této vlastnosti poskytují spokojený a osvěžující spánek v každém ročním období. Myslíme i na praktičnost při povlékání, proto každá saténová souprava je opatřena komfortním zipovým uzávěrem.

Povlečení je opatřeno německým certifikátem kvality Öeko-Tex Standard 100, který Vám zaručím, že výrobek neobsahuje žádné škodlivé látky.

Jako český výrobce ložního zboží Vám rádi přímo u nás ve firmě vyrobíme jakýkoliv rozměr dle Vašeho přání. Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr povlečení, neváhejte nás kontaktovat přes tento formulář.

I přesto, že každé povlečení povlékáme a fotíme tak, aby podoba byla co nejreálnější, může se na základě nastavení Vašeho monitoru vyobrazení barev mírně lišit.

Zdeněk Staněk
322

Specifické reference

ean13
8591254011406

Mohlo by vás také zajímat