ČIŠTĚNÍ SKLADŮ - PROSTĚRADLA VE II. JAKOSTI -40%, PARTIOVÁ PROSTĚRADLA -60% ZDE

Bavlněný satén Šedivo bílá abstrakce

890 Kč
S DPH

Vysoce módní odstín šedého podkladu pokrývají bílé abstraktní vzory, které dají prostor vaší fantazii a krásně tak vplujete do říše snů. Elegantní vzor zapadne do každé ložnice v jakémkoliv stylu. Luxusní saténové povlečení ze 100% bavlny splňuje ty nejvyšší nároky na kvalitu. Kvalitní česané bavlněné příze jsou prodyšné a výborně pohlcují vlhkost. Ložní souprava je opatřena komfortním zipovým uzávěrem.

Rozměr: 1ks 140x200 + 1ks 70x90 cm
Typ zapínání: Zip
Počet
Skladem

Saténové povlečení ze 100% bavlny

Ložní povlečení ze saténu, které tvoří 100% kvalitní bavlna, je vrcholem v oblasti ložního textilu. Příjemně hebká struktura s jemným povrchem a pevná hustota materiálu zaručuje nejen jeho dlouhou životnost, ale i vysokou oblíbenost mezi milovníky komfortu. Bavlněný satén je totiž vynikající ve své prodyšnosti a savosti, dokáže chladit v létě a hřát v zimě, a tak garantuje spánek plný klidu a svěžesti po celý rok. A protože víme, jak je praktičnost při povlékání důležitá, doplnili jsme každou saténovou soupravu o komfortní zipový uzávěr.

Souprava je vyrobena ze 100% bavlny a po prvním praní se srazí o 3-7%, což je faktor, s kterým při šití ložních souprav vždy počítáme. Z tohoto důvodu je povlak po ušití o trochu větší. Po prvním vyprání se však vlákna stáhnou a rozměr povlaku bude odpovídat tomu, co je uvedeno na etiketě na obalu.

Pokud objednáváte povláček 40x40 cm, může se stát, že díky variabilitě vzoru může být trochu odlišný od produktové fotografie (například trochu posunutý vzor). Povláček má ozdobný lem jako na obrázku. Rádi Vám ušijeme i francouzské přikrývky, nicméně je nutné upozornit, že povlak na přikrývku je uprostřed sešitý. Ale není důvod k obavám, cíchu sešíváme velmi jemným a vkusným stehem a navíc vždy tak, aby na sebe perfektně navazoval vzor.

Složení: 100% bavlna, zipový uzávěr

Gramáž: 135g/m2

Jako český výrobce ložního zboží Vám rádi přímo u nás ve firmě vyrobíme jakýkoliv rozměr dle Vašeho přání. Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr povlečení, neváhejte nás kontaktovat přes tento formulář.

I přesto, že každé povlečení povlékáme a fotíme tak, aby podoba byla co nejreálnější, může se na základě nastavení Vašeho monitoru vyobrazení barev mírně lišit.

Symboly údržby:

Obrázek10.jpg

Každé povlečení by mělo být vždy prané odděleně od ostatního prádla s uzavřeným zipem a po rubové straně. Pro jeho péči doporučujeme jemný prací program s maximální teplotou 40°C. Po ukončení praní je nejlepší povlečení okamžitě vyndat z pračky a pověsit. Při žehlení nepřekračujte teplotu 150°C. 

Pokud se rozhodnete pro sušení v sušičce, mějte na paměti, že tato metoda může být škodlivá pro tkaninu a zvolené barvy kvůli vysoké teplotě, která může časem poškodit materiál. Přesto pokud chcete sušičku používat, sušte povlečení naruby a preferujte delší a jemnější program s nižší teplotou. 

Zdeněk Staněk
322
4 ks

Specifické reference

ean13
8591254011406

Mohlo by vás také zajímat