Vážení zákazníci, přejeme Vám veselé Velikonoce! ☺️
Máme pro vás slevu -10% na celý nákup s kódem VELIKONOCE.
Neplatí na zlevněné zboží. 
  • Vyprodáno

Krepové povlečení LUX Romantika růžová II. Jakost

Vada: Látka je bez kazů, jen málo zkrepovaná

Symboly údržby: piktogrampiktogrampiktogrampiktogrampiktogram

Krep je materiálem kvalitním, prodyšným, hodí se pro celoroční použití a díky svému typickému krepování (střídavě hladké a zvrásněné pruhy) má zcela charakteristický vzhled. Veškeré krepové povlečení, které firma Zdeněk Staněk nabízí, se vyrábí ze 100% bavlny. Navíc je látka barvená reaktivními barvami, což zaručuje stálobarevnost i při častých pracích cyklech.

Jelikož souprava je vyrobená z bavlny, jednou z vlastností je srážlivost.
Bavlněná tkanina se vždy sráží o 3-7%, s čímž při každém šití soupravy počítáme. Po ušití má každý povlak rozměry o několik centimetrů větší. Po prvním vyprání se ale vlákna zatáhnou a rozměr bude odpovídat dle Vašich požadavků.

Krepové povlečení je nejvhodnější prát naruby, jelikož může dojít k poškození barevnosti, pokud se dostatečně nerozpustí prací prášek (mohou vzniknout bílé skvrny), ale také k poškození povlečení o rotující buben. Dále by při praní mělo být povlečení zapnuté a oddělené od prostěradla. Krep snese praní při teplotě 60°CV žádném případě krepovou tkaninu nežehlete.

Povlečení je opatřeno německým certifikátem kvality Öeko-Tex Standard 100, který Vám zaručí, že výrobek neobsahuje žádné škodlivé látky.

Jako český výrobce ložního zboží Vám rádi přímo u nás ve firmě vyrobíme jakýkoliv rozměr dle Vašeho přání. Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr povlečení, neváhejte nás kontaktovat. 

Na základě nastavení Vašeho monitoru se může vyobrazení barev mírně lišit.

Zdeněk Staněk
212

Specifické reference

ean13
8591254600242

Mohlo by vás také zajímat