ČIŠTĚNÍ SKLADŮ - PROSTĚRADLA VE II. JAKOSTI -40%, PARTIOVÁ PROSTĚRADLA -60% ZDE

Luxusní prošívaná přikrývka Elegance 220x240 cm

Hypoalergenní přikrývka Elegance představuje luxusní výrobek se střední hřejivostí, který je určen pro každého zákazníka, který preferuje kvalitní výrobky s možností použít je v každém ročním období. Vyzkoušejte nadýchanou celoroční přikrývku i vy za skvělou cenu přímo od výrobce.

Francouzská přikrývka v rozměru 220x240 cm

Celoroční přikrývka ELEGANCE 

...kvalitní a komfortní spánek každý den v roce...

Celoroční přikrývka Elegance představuje luxusní výrobek se střední hřejivostí, který je určen pro každého zákazníka, který preferuje kvalitní výrobky s možností je používat v každém ročním období.

Luxusní přikrývka je tvořena inovativní technologií postupného prošívání každé vrstvy zvlášť, přičemž uvnitř vzniká vzduchová kapsa, která přikrývce dodává extra objem a měkkost. Vzduchová kapsa je z každé strany opatřena termoizolační polypropylenovou vrstvou, která pomáhá regulovat teplotu těla pro pohodlný a ničím nerušený spánek. Pro dokonalý vzhled je ELEGANCE po celém obvodu obšitá luxusní bílou paspulí a v rohu ozdobená elegantní saténovou šerpou.

Elegance je balena do praktické průhledné tašky na zip s uchem, kterou je možné použít na případné uskladnění přikrývky.

Materiály, ze kterých je produkt vyroben disponují německým certifikátem Öko-Tex Standard 100, který zaručuje jemnost, stálobarevnost, dlouhou životnost ale především zdravotní nezávadnost. Díky tomuto certifikátu si můžete být na 100% jistí, že spíte v jednom z nejkvalitnějších výrobků na evropském trhu.

Přikrývky jsou antibakteriální a díky dutému vláknu zcela vhodné i pro alergiky a astmatiky.

Složení:
Výplň: 100% PES 
Vnitřní izolační materiál: 100% polypropylen
Povrchový materiál: 100% poly-microfiber

Rozměr:
220x240 cm
Přikrývka v tomto rozměru je šešívaná uprostřed.

Pokud máte zájem o jakýkoliv jiný rozměr přikrývky, neváhejte nás kontaktovat.

Symboly údržby: piktogrampiktogrampiktogrampiktogrampiktogram

Zdeněk Staněk
46102

Specifické reference

ean13
8591254010614

Mohlo by vás také zajímat