ČIŠTĚNÍ SKLADŮ - PROSTĚRADLA VE II. JAKOSTI -40%, PARTIOVÁ PROSTĚRADLA -60% ZDE

Luxusní prošívaná přikrývka Elegance

990 Kč
S DPH

Potřebujete se konečně skvěle vyspat a každý den vstávat odpočatí? Pořiďte si tuto nejprodávanější celoroční přikrývku Elegance, která představuje luxusní výrobek se střední hřejivostí. Elegance je určena pro každého klienta, který preferuje vysoce kvalitní výrobky s možností použití v každém ročním období. Nemáte-li dost místa na letní a zimní přikrývky, celoroční přikrývka je ideální volbou. 

Moderní technologií postupného prošívání každé vrstvy zvlášť vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, díky které je přikrývka nádherně měkká a vzdušná.

Dopřejte si každý den v roce kvalitní a komfortní spánek s touto nadýchanou přikrývkou přímo od českého výrobce.

Přikrývku nabízíme v mnoha rozměrech od klasických až po francouzské. Vyhovující velikost si lze vybrat níže.  

K tomuto produktu doporučujeme zakoupit i polštář Elegance 70x90 cm, který má stejnou povrchovou látku a prošití jako přikrývka. 

Rozměr přikrývky: 135x200 cm
Počet
Skladem

Luxusní přikrývka Elegance pro celoroční užití

Luxusní celoroční přikrývka Elegance se střední hřejivostí představuje vysoce kvalitní výrobek s možností použití po celý rok nehledě na roční období. Je vytvořena tak, abyste se pod ní v horkých dnech zbytečně nepotili a v zimě neklepali zimou. Díky preciznímu ušití a skvělým materiálům se pod ní skvěle vyspíte 365 dní v roce.

Luxusní přikrývka je tvořena inovativní technologií postupného prošívání každé vrstvy zvlášť, přičemž uvnitř vzniká vzduchová kapsa, která přikrývce dodává extra objem a neuvěřitelnou měkkost. Vzduchová kapsa je z každé strany opatřena termoizolační polypropylenovou vrstvou, která pomáhá regulovat teplotu těla pro pohodlný a ničím nerušený spánek. Pro dokonalý vzhled je přikrývka Elegance po celém obvodu obšitá luxusní bílou paspulí a v rohu ozdobená elegantní saténovou šerpou.

Složení:
Povrchový materiál: Poly-microfiber 100%
Výplň: 100% polyester

Rozměry a váha
135x200 cm, váha 2300g ( +/- 10% váhovou tolerancí )
135x220 cm, váha 2350g ( +/- 10% váhovou tolerancí )

Francouzské rozměry
200x200 cm
200x220 cm
220x240 cm

Přikrývka je balena do praktické průhledné tašky na zip s uchem, kterou snadno kamkoliv odnesete a je možné ji použít na případné uskladnění přikrývky.

Řadu Elegance lze zakoupit i v sadě přikrývka + polštář za zvýhodněnou cenu

Materiály, ze kterých je produkt vyroben disponují německým certifikátem Öko-Tex Standard 100, který zaručuje zdravotní nezávadnost.

Jak prát přikrývky?

Přikrývky perte alespoň jednou ročně. Jestliže trpíte alergií na roztoče a kýchání a smrkání v ložnici je pro vás denním chlebem, pak peřiny perte klidně každé 3 měsíce. Přikrývka Elegance je vyrobená ze syntetických vláken, proto jí na rozdíl od péřových lůžkovin můžete prát pohodlně doma v pračce.

Jestliže přikrývka není příliš znečištěná, použijte nejlépe jemný prací prostředek. Praní doporučujeme vždy na 60°C, abyste měli jistotu, že se zbavíte případných roztočů.

Po vyprání ihned prádlo vyjměte z pračky a pověste či vložte do sušičky. Nenechávejte přikrývku v pračce příliš dlouho ležet, jelikož by se tím velmi pomačkala. Při použití sušičky zvolte delší program s nižší teplotou.  

Symboly údržby:  120px-Professionelle_reinigung_(P)-svg.png

Pokud máte zájem o jakýkoliv jiný rozměr přikrývky, neváhejte nás kontaktovat přes poptávkový formulář.

Zdeněk Staněk
459
277 ks

Specifické reference

ean13
8591254390402

Mohlo by vás také zajímat