ČIŠTĚNÍ SKLADŮ - PROSTĚRADLA VE II. JAKOSTI -40%, PARTIOVÁ PROSTĚRADLA -60% ZDE

Luxusní prošívaná přikrývka Thermo

1 090 Kč
S DPH

Luxusní přikrývka Thermo je vhodná pro chladné zimní noci. Kvalitní silanizované rouno skvěle odpuzuje chlad z vnějšího prostředí. Inovativní technologií postupného prošívání jednotlivých vrstev vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, která je navíc izolovaná polypropylenovou vrstvou. Povrchový materiál s příměsí bavlny dodává přikrývce příjemný pocit doteku a vysokou prodyšnost.

Dopřejte si s touto hřejivou přikrývkou v zimním období kvalitní a komfortní spánek. Vyrobeno u nás, v České republice.

Přikrývku nabízíme v mnoha rozměrech od klasických až po francouzské. Vyhovující velikost si lze vybrat níže.  

K tomuto produktu doporučujeme zakoupit i polštář Thermo 70x90 cm, který má stejnou povrchovou látku a prošití jako přikrývka. 

Rozměr přikrývky: 135x200 cm
Počet
Skladem

Luxusní přikrývka Thermo

Kvalitní prošívaná přikrývka Thermo je léty prověřenou stálicí mezi přikrývkami. Krásně vás zahřeje, díky prodyšnosti se pod ní nebudete potit a vlhkost bude odvedena pryč. Tato skvělá přikrývka představuje luxusní výrobek s vynikající hřejivostí, který je určen pro každého, kdo vysoce preferuje kvalitní výrobky s dlouhou životností od českého výrobce. 

Luxusní přikrývka je tvořena dvěma vrstvami silanizovaného rouna s poměrem gramáže 2x 250g/m2, mezi kterými je všitá thermoizolační polypropylenová vrstva. Inovativní technologií postupného prošívání každé vrstvy zvlášť vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, která zdvojnásobuje thermoizolační vlastnosti a výborně vnitřní výplň fixuje. Povrch přikrývky je tvořen vysoce absorpční látkou s příměsí bavlny, díky které je přikrývka lehká, savá a vzdušná. Pro dokonalý vzhled je Thermo po celém obvodu precizně obšitá luxusní bílou paspulí a v rohu ozdobená elegantní saténovou šerpou. Vyrobeno v České republice. 

Složení:
Výplň: 100% PES (rouno)
Vnitřní izolační materiál: 100% polypropylen
Povrchový materiál: 65% PES, 35% bavlna

Rozměry a váha
135x200 cm, váha 2350g ( +/- 10% váhovou tolerancí )
135x220 cm, váha 2400g ( +/- 10% váhovou tolerancí )

Francouzské rozměry
200x200 cm
200x220 cm
220x240 cm

Přikrývka je balena do praktické průhledné tašky na zip s uchem, kterou snadno kamkoliv odnesete a je možné ji použít na případné uskladnění přikrývky.

Řadu Thermo lze zakoupit i v sadě přikrývka + polštář za zvýhodněnou cenu. 

Materiály, ze kterých je produkt vyroben disponují německým certifikátem Öko-Tex Standard 100, který zaručuje zdravotní nezávadnost.

Jak prát přikrývky?

Přikrývky perte alespoň jednou ročně. Jestliže trpíte alergií na roztoče a kýchání a smrkání v ložnici je pro vás denním chlebem, pak peřiny perte klidně každé 3 měsíce. Přikrývka Thermo je vyrobená ze syntetických vláken, proto jí na rozdíl od péřových lůžkovin můžete prát pohodlně doma v pračce.

Jestliže přikrývka není příliš znečištěná, použijte nejlépe jemný prací prostředek. Praní doporučujeme vždy na 60°C, abyste měli jistotu, že se zbavíte případných roztočů.

Po vyprání ihned prádlo vyjměte z pračky a pověste či vložte do sušičky. Nenechávejte přikrývku v pračce příliš dlouho ležet, jelikož by se tím velmi pomačkala. Při použití sušičky zvolte delší program s nižší teplotou.  

Symboly údržby: 120px-Professionelle_reinigung_(P)-svg.png

Pokud máte zájem o jakýkoliv jiný rozměr přikrývky, neváhejte nás kontaktovat přes poptávkový formulář.

Zdeněk Staněk
419
304 ks

Specifické reference

ean13
8591254390129

Mohlo by vás také zajímat