ČIŠTĚNÍ SKLADŮ - PROSTĚRADLA VE II. JAKOSTI -40%, PARTIOVÁ PROSTĚRADLA -60% ZDE

  • -200 Kč

Luxusní prošívaná přikrývka Polar

1 390 Kč
1 190 Kč Sleva 200 Kč
S DPH

Pokud hledáte nadýchané a hřejivé "duchny", přikrývka z řady Polar je pro vás jako stvořená.

Hypoalergenní řada POLAR se řadí mezi naše nejteplejší přikrývky. Pro všechny zimomřivé klienty je tou nejlepší volbou do chladných zimních nocí. Vysokou hřejivost tvoří dvojitá vrstva termorouna (2x 300g/m2) se speciální úpravou, mezi kterými je precizně všitá izolační vrstva z NTK. S námi v mrazech rozhodně nezmrznete! Speciální technologií postupného prošívání vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, která zdvojnásobuje její thermoizolační vlastnosti. Tkanina odpuzuje vlhkost a chlad z vnějšku a navíc vás perfektně zahřeje i v tuhé zimě.

Přikrývky kvůli náročnému šití nabízíme pouze v rozměru 135x200 a 135x220. Rozměr lze vybrat níže. 

K tomuto produktu doporučujeme zakoupit i nadýchaný polštář Polar 70x90 cm, který má stejnou povrchovou látku a prošití jako přikrývka. 

Rozměr přikrývky: 135x200 cm
Počet
Skladem

Luxusní zimní prošívaná přikrývka Polar

Dejte si do své ložnice konečně kvalitní lůžkoviny. Máme pro vás luxusní přikrývku! Polar představuje luxusní výrobek s vynikající hřejivostí, který je určen pro každého zákazníka, který miluje kvalitní hřejivé přikrývky od českého výrobce. Pokud se slzou v oku vzpomínáte na hřejivé peřiny s husím či kachním peřím, které kvůli alergii doma mít nemůžete, nezoufejte a zachumlejte se do našeho Polaru.

Luxusní přikrývka je tvořena dvěma vrstvami spirálově tvarovaného silanizovaného vlákna se speciální úpravou, mezi kterými je všitá izolační vrstva z NTK. Jako výplň používáme vlákna z mykaných roun, která nejsou mechanicky ani žádným jiným prostředkem k sobě fixována. Díky tomu získávají rouna velký objem a nadýchanost a mají větší hřejivý faktor. Přikrývka Polar je sázkou na hřejivou jistotu.

Speciální technologií postupného prošívání vzniká uvnitř přikrývky vzduchová kapsa, která zdvojnásobuje thermoizolační vlastnosti. Povrch přikrývky je tvořen luxusní sněhově bílou látkou z poly-microfiberu, která je jemná na dotek, vysoce absorpční a nemačkavá. Tkanina odpuzuje vlhkost a chlad z vnějšku. A abychom i vzhled dovedli k dokonalosti, je celá přikrývka obšitá luxusní bílou paspulí a v rohu je navíc ozdobená elegantní saténovou šerpou. Nejen efekt, ale i design je zcela dokonalý. 

POLAR dodáváme v průhledné dárkové tašce na zip s uchem, kterou je možné použít na případné uskladnění přikrývky.

Materiály, ze kterých je produkt vyroben disponují německými certifikáty Öko-Tex Standard 100, které zaručují zdravotní nezávadnost.

Složení:
Výplň: 100% polyesterové duté vlákno, povrchově silanizované
Vnitřní izolace: 100% polypropylen
Povrchový materiál: 100% poly-microfiber

Rozměry a váhy:
135x200 cm, váha 2450g ( +/- 10% váhovou tolerancí )
135x220 cm, váha 2500g ( +/- 10% váhovou tolerancí )

Řadu Polar lze zakoupit i v sadě přikrývka + polštář za zvýhodněnou cenu

Jak prát přikrývky?

Přikrývky perte alespoň jednou ročně. Jestliže trpíte alergií na roztoče a kýchání a smrkání v ložnici je pro vás denním chlebem, pak peřiny perte klidně každé 3 měsíce. Přikrývka Polar je vyrobená ze syntetických vláken, proto jí na rozdíl od péřových lůžkovin můžete prát pohodlně doma v pračce.

Jestliže přikrývka není příliš znečištěná, použijte nejlépe jemný prací prostředek. Praní doporučujeme vždy na 60°C, abyste měli jistotu, že se zbavíte případných roztočů.

Po vyprání ihned prádlo vyjměte z pračky a pověste či vložte do sušičky. Nenechávejte přikrývku v pračce příliš dlouho ležet, jelikož by se tím velmi pomačkala. Při použití sušičky zvolte delší program s nižší teplotou.  

Symboly údržby:

Pokud máte zájem o jakýkoliv jiný rozměr přikrývky, neváhejte nás kontaktovat přes poptávkový formulář.

Zdeněk Staněk
464
488 ks

Specifické reference

ean13
8591254410322

Mohlo by vás také zajímat