Froté prostěradlo Lososové

Jako váš důvěryhodný výrobce jsme nadšeni, že můžeme nabídnout unikátní službu šití prostěradel na míru. Bez ohledu na to, jak atypický rozměr potřebujete, jsme připraveni Vám ho s láskou ušít. Naše prostěradla jsou šita s precizností a láskou k detailu, přesně podle specifikací vaší objednávky.
Pokud máte zájem o ušití prostěradla na míru, je třeba, abyste svou objednávku uhradili kartou nebo bankovním převodem před jejím odesláním. Na dobírku tato prostěradla nezasíláme. Děkujeme Vám za pochopení.

Vysokogramážová froté prostěradla s vysokým podílem bavlny (84% bavlna, 16% polyester), která pro Vás pleteme z kvalitních přízí přímo u nás v závodě Zdeněk Staněk na jihu Čech.

Prostěradla jsou silná, prodyšná a perfektně drží na matraci. Spodní část je zakončena gumou, kterou všíváme do tunýlku a lze jí tak při případném poškození vyměnit.

Zde můžete vybírat prostěradla různých rozměrů až do výšky matrace 35 cm. Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr, neváhejte nás kontaktovat přes poptávkový formulář a my Vám ušijeme prostěradla přesně dle Vašich představ. Stačí nám sdělit pouze čistou výšku, šířku a délku matrace. 

Kvalitní froté prostěradla od českého výrobce

Jednobarevná froté prostěradla přímo od českého výrobce Zdeněk Staněk se díky svým výborným vlastnostem řadí mezi nejoblíbenější v českých domácnostech.

Atypická prostěradla na vysoké matrace jsou velmi často dle zvolené výšky našívané. Šev ale není viditelný, jelikož je umístěný na hraně matrace za hlavou.  

Výhody froté prostěradel: 

  • Není potřeba žehlení
  • Bohatý výběr barev
  • Příjemnost na dotek
  • Hřejivost
  • Vzdušnost
  • Kvalita a vysoká gramáž (190-195g/m2)

Veškerá froté prostěradla jsou vyrobená přímo v naší firmě a jsou zárukou kvality a dlouhodobé životnosti.
Jsou opatřena vypínací gumou (tzv. pruženkou), která je všitá v tunýlku. 

Složení: 
84% bavlna, 16% polyester

Jak prát prostěradlo?

Symboly údržby:

 

Před prvním použitím prostěradlo vyperte samostatně v pračce při teplotě 60°C.
Abyste zachovali měkkost a hebkost vláken, je nutné používat kvalitní prací prostředek bez optických zesvětlovačů.
Není vhodné používat aviváž, jelikož snižuje savost vláken.
Po vyprání ihned prostěradlo vyjměte z pračky a pověste či vložte do sušičky, která materiál ještě více nadýchá a změkčí.
Froté je nežehlivý a nemačkavý materiál.

Odstíny barev se mohou lišit v závislosti na nastavení monitoru.

 TIP pro Vás - Jednoduchý návod jak složit prostěradlo

Zdeněk Staněk
50118