ČIŠTĚNÍ SKLADŮ - PROSTĚRADLA VE II. JAKOSTI -40%, PARTIOVÁ PROSTĚRADLA -60% ZDE

Osmidílná sada bavlněný satén Béžová s hnědým paprskem

2 210 Kč
S DPH

Vyspěte se do růžova v bavlněného saténu, který vám zaručí perfektní pohodlí. Tato exkluzivní sada je vyrobena ze 100% bavlny z těch nejjemnějších přízí, které jsou mimořádně jemné na dotek a poskytují nejlepší možné pohodlí pro váš noční odpočinek.

Naše saténové povlečení balíme jako sadu na manželskou postel včetně malých povlaků s ozdobným lemem, které jsou povlečeny do měkkých polštářků s kuličkovou náplní. Celou sadu balíme do elegantní zipové tašky. Díky vkusnému balení by tato sada mohla být ideálním dárkem pro Vaše blízké.

Sada obsahuje:
2x povlak na přikrývku
2x povlak na polštář
2x malý povlak
2x malé plněné polštářky 

U povlaků na přikrývky nabízíme klasický rozměr 140x200 nebo prodlouženou variantu 140x220. Bavlněný satén je opatřen komfortním zipovým uzávěrem.

Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr, neváhejte nás kontaktovat přes poptávkový formulář a my Vám ušijeme do dárkové sady jinou velikost dle Vašeho požadavku.

Rozměr: Osmidílná sada 140x200 + 70x90 + 40x40
Typ zapínání: Zip
Počet
Skladem

Dárková sada povlečení z bavlněného saténu s plněnými polštářky 

Ložní povlečení ze saténu, které tvoří 100% kvalitní bavlna, je vrcholem v oblasti ložního textilu. Příjemně hebká struktura s jemným povrchem a pevná hustota materiálu zaručuje nejen jeho dlouhou životnost, ale i vysokou oblíbenost mezi milovníky komfortu. Bavlněný satén je totiž vynikající ve své prodyšnosti a savosti, dokáže chladit v létě a hřát v zimě, a tak garantuje spánek plný klidu a svěžesti po celý rok. A protože víme, jak je praktičnost při povlékání důležitá, doplnili jsme každou saténovou soupravu o komfortní zipový uzávěr.

Souprava je vyrobena ze 100% bavlny a po prvním praní se srazí o 3-7%, což je faktor, s kterým při šití ložních souprav vždy počítáme. Z tohoto důvodu je povlak po ušití o trochu větší. Po prvním vyprání se však vlákna stáhnou a rozměr povlaku bude odpovídat tomu, co je uvedeno na etiketě na obalu.

Obsah balení:

2x povlak na přikrývku 140x200 cm či prodloužená 140x220 cm dle zvoleného rozměru
2x povlak na polštář 70x90 cm
2x povláčky s ozdobným lemem 40x40 cm
2x polštářky s dutým vláknem 40x40 cm

Sada je balená v průhledné zipové tašce.

Symboly údržby:

Obrázek10.jpg

Každé povlečení by mělo být vždy prané odděleně od ostatního prádla s uzavřeným zipem a po rubové straně. Pro jeho péči doporučujeme jemný prací program s maximální teplotou 40°C. Po ukončení praní je nejlepší povlečení okamžitě vyndat z pračky a pověsit. Při žehlení nepřekračujte teplotu 150°C. 

Pokud se rozhodnete pro sušení v sušičce, mějte na paměti, že tato metoda může být škodlivá pro tkaninu a zvolené barvy kvůli vysoké teplotě, která může časem poškodit materiál. Přesto pokud chcete sušičku používat, sušte povlečení naruby a preferujte delší a jemnější program s nižší teplotou. 

Složení povlečení:
100% bavlna, zapínání knoflík či zip dle výběru

Gramáž: 135g/m2

Složení polštáře:
Povrchová látka 100% polymicrofiber
Výplň 100% polyester

Zdeněk Staněk
332
10 ks

Specifické reference

ean13
8591254011505