Vážení zákazníci, přejeme Vám veselé Velikonoce! ☺️
Máme pro vás slevu -10% na celý nákup s kódem VELIKONOCE.
Neplatí na zlevněné zboží. 

Osmidílná sada bavlněný satén Hnědé Čtverečky

2 210 Kč
S DPH

Vyspěte se do růžova v bavlněného saténu, který vám zaručí perfektní pohodlí. Tato exkluzivní sada je vyrobena ze 100% bavlny z těch nejjemnějších přízí, které jsou mimořádně jemné na dotek a poskytují nejlepší možné pohodlí pro váš noční odpočinek.

Naše saténové povlečení balíme jako sadu na manželskou postel včetně malých povlaků s ozdobným lemem, které jsou povlečeny do měkkých polštářků s kuličkovou náplní. Celou sadu balíme do elegantní zipové tašky. Díky vkusnému balení by tato sada mohla být ideálním dárkem pro Vaše blízké.

Sada obsahuje:
2x povlak na přikrývku
2x povlak na polštář
2x malý povlak
2x malé plněné polštářky 

U povlaků na přikrývky nabízíme klasický rozměr 140x200 nebo prodlouženou variantu 140x220. Bavlněný satén je opatřen komfortním zipovým uzávěrem.

Pokud máte zájem o jiný atypický rozměr, neváhejte nás kontaktovat přes poptávkový formulář a my Vám ušijeme do dárkové sady jinou velikost dle Vašeho požadavku.

Rozměr: Osmidílná sada 140x200 + 70x90 + 40x40
Typ zapínání: Zip
Počet
Skladem

8-dílné povlečení s polštářky v dárkovém balení

Symboly údržby: Obrázek10.jpg

Perte po rubové straně v odpovídajícím pracím prášku.

složení ložní soupravy:
100% bavlna

složení polštáře:
Povrchový materiál 100% bavlna
Výplň 100% polyester (duté vlákno - drť)

Decentní motivy kostek v tyrkysových odstínech na světlém podkladu zaujmou na první pohled. Luxusní saténové povlečení ze 100% bavlny splňuje ty nejvyšší nároky na kvalitu. Kvalitní česané bavlněné příze jsou prodyšné a výborně pohlcují vlhkost. Ložní souprava je opatřena komfortním zipovým uzávěrem.

Výrobky jsou opatřené německým certifikátem kvality Öeko-Tex Standard 100, který Vám zaručí rozměrovou a barevnou stálost. Produkt s tímto certifikátem neobsahuje žádné škodlivé látky.

Zdeněk Staněk
332
9 ks

Specifické reference

ean13
8591254011505